top of page

Groupe de AU CENTRE INDIGO

Public·11 membres

Akvapark GostPokriven sa 80 kamera, koje snimaju svaki dio vodenog grada koji se prostire na četiri hektara, gotovo 50 pripadnika obezbjeđenja je na oprezu da više od dvije hiljade gostiju, koji svakodnevno uživaju u zabavi u ovom najvećem akva parku na Jadranu, ne bude pokradeno ili im se desi neka druga neprijatnost.
akvapark gostNarukvica ili kartica koja sadrži čip predstavlja istovremeno ulaznicu, elektronski novčanik i sredstvo za korišćenje garderobnih ormarića. Sa samo jednim nosačem podataka vaš gost dobija neograničen pristup svemu što mu želite ponuditi: usluge u wellness centru, solarijumu, konzumacija hrane i pića, iznajmljivanje rekvizita.


Osim automatizacije sistema, centralizacije podataka za vas, i komfornijeg korišćenja za goste, ovakav sistem dovodi i do povećanja profita delom zbog pojave spontane potrošnje, delom zbog sprečavanja nezabeleženog prometa.


Izuzev pravila propisanih od strane Instituta za javno zdravlje Crne Gore, a koja se odnose na cijelo područje Crne gore, kada su u pitanju plaže i ponte nema posebnih epidemioloških mijera , a ja koristim ovu priliku da pozovem sve građane Kotora koji se nisu vakcinisali da se vakcinišu i tako doprinesu većoj zaštiti i svojih porodica i gostiju našeg grada.


Prethodne sezone nije radio ni bazen ni restoran zbog pandemije korona virusa. Odlukom Kriznog štaba, koji je doneo obluku o popuštanju mera, dozvoljeno je da restorani ponovo počnu sa radom. Prema rečima Violete Milovanović, PR-a ovog odmarališta, gostima su na raspolaganju dve sale, mala i velika, kapaciteta od 50 odnosno 400 zvanica.


Ljubitelji zabave i letnje avantrure sigurno će uživati u ovom kompleksu, koji je pravo mesto za celu porodicu. Pored Lazarevčana, u čarima i bogatoj ponudi ovog kompleksa mogu uživarti i mnogoborojni gosti iz Beograda i drugih okolnih gradova.


- Kako nezvanicno saznajemo Kristijan Golubovic oko 17 h navodno je pretukao muskarca F.Č. u akvaparku. O slučaju je obaveštena policija koja ce na licu mesta utvrditi sta se desilo - kaže izvor sa mesta događaja za Informer.


- Ja više nisam u tom akvaparku, ali sam u blizini, na Novom Beogradu sam. Zvali su me, sada ću ići da vidim šta je čovek ispričao. Sve je počelo kada sam izgubio kera i došao sam u akvapark taj i zamolio ih da vrate kamere. Čovek je počeo da viče i ja sam samo stavio ruku isred sebe da me ne bi udario, a on je posle počeo da priča kako sam mu udario šamar. Evo sada se vraćam tamo da vidim šta je ispričao - kaže Kristijan za Kurir. 041b061a72


À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...
bottom of page